dinsdag 9 februari 2010

SVK-Boekbinderij

Industriële boekbinderij

Kwaliteit - SVK 
Boekbinderij  
SVK-Boekbinderij positioneert zich als een middelgrote speler op de Belgische- en aanpalende markten. Als een nichespeler focussen wij ons op hardcovers of combinatieorders (hard-en softcover) met een oplage tussen 200 en 25.000 boeken. Hoge kwaliteit en een snelle en soepele service zijn onze sterke troeven. De flexibiliteit in planning en uitvoering en het meedenken met de klant is essentieel en een topprioriteit van ons bedrijf.
Om de steeds groter wordende kwaliteit- en productiviteitseisen tegemoet te komen blijft SVK-Boekbinderij investeren in nieuwe en productievere technieken en machines.
Genaaide of garenloze hardcovers kunnen afgewerkt worden volgens de hoogste kwaliteitseisen. Van uw plano drukwerk maken wij een parel van een hardcover. En veredelen wij het met allerhande extras zoals leeslint(en), kapitalen, stofwikkel, goudfoliedruk,...
Neem contact op met ons om meer info te krijgen over de mogelijkheden en opties. Ons team staat klaar om u feilloos door uw hardcover avontuur te loodsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten