dinsdag 9 februari 2010

Boekbinderij Verschoor

Handboekbinden

Het handboekbinden is al een eeuwenoud beroep. Toch blijft een fraai gebonden boek onmisbaar in deze snelle computerwereld. De firma Verschoor bestaat al sinds 1858 en nog steeds staan wij achter een kwalitatief goed product. Dat blijkt ook uit het feit dat een grote groep opdrachtgevers ons steeds weer weet te vinden.

Inbinden

Wij werken voor een zeer groot percentage voor de overheid. Niet zelden zien wij ons product tijdens een interview of documentaire in een boekenkast op de achtergrond staan. Men kan bij ons terecht voor grote oplages maar ook voor een enkel exemplaar is men van harte welkom.

De keuze bestaat uit diverse soorten bindwerk en omslagmaterialen zoals: linnen, papier, kunstleder of echt leder. Voor afwijkende formaten hebben wij vast wel een oplossing. Ons bedrijf bestaat momenteel uit acht medewerkers.

Boekbinderij

Een boek kan op diverse manieren worden gebonden maar op welke manier dat ook gebeurt, een bibliotheek of naslagwerk mag niet na twintig keer open en dicht slaan uit elkaar vallen. Voor een bibliotheek of studieboek wat vele malen word ingezien zal de binding van het boek uitermate sterk moeten zijn. Van een fotoalbum word tevens verwacht dat de uitstraling ook een belangrijke factor is. Wat voor werk wij ook voor u verrichten, de kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

U bent ten alle tijden welkom

Boekbinderij Verschoor v.o.f.
Laan van Haagvliet 30
2271 XP Voorburg
Tel. 070 3864591

Klik hier voor de Route
Openingstijden
Maandag - Donderdag
7.30 - 16.30 uur
Vrijdag
7.30 - 12.30 uur
Zaterdag en Zondag
Gesloten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten