dinsdag 9 februari 2010

industriële boekbinderij Delabie

Boekbinden, ons vak


Of u nu als drukker, uitgever of ontwerper professioneel met boeken bezig bent, of gewoon graag in boeken neust, waarschijnlijk vindt u het interessant om te weten hoe een boek gemaakt wordt. We zullen het u met plezier vertellen, want boeken maken is onze job!

brochures of gekartonneerde boeken


Onze boekbinderij is sinds jaar en dag een waardevolle toeleverancier voor drukkerijen en uitgeverijen. Beschouw boekbinderij Delabie maar als een "part"-ner in de ware zin van het woord, als een volwaardige partner in het totaalconcept dat het boek eigenlijk is. In samenspraak met onze klanten, wenden wij immers onze know-how aan om een boek kwalitatief én kostenbewust in te binden. Wij zijn expert in het binden van alle soorten rugbelijmde boeken (dus geen nietjes, geen wire-O) en streven er ook naar leider te zijn in de niche van niet-standaardwerken. Zowel voor luxeboeken als voor gewone brochures kan u dus bij ons terecht.

Zit u met één of ander bindprobleem of wil u weten of wij u kunnen helpen, bel of mail ons dan gerust, wij contacteren u zo snel mogelijk. 

De industriële boekbinderij D e l a b i e is in de laatste 40 jaar uitgegroeid tot een begrip in de sector, over de landsgrenzen heen. Jaarlijks binden wij samen met onze medewerkers miljoenen boeken in.

Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat we al het mogelijke doen om hun boeken degelijk af te werken, of het nu om een eenvoudig stripverhaal, een stevig kinderboek of een luxueus en lijvig naslagwerk gaat.

Alles gebeurt in de familiale, dynamische sfeer die zo eigen is aan kleine en middelgrote ondernemingen. Het wederzijds respect bureel ­ werkplaats maakt dat op iedere werkpost maximale kwaliteit, veiligheid en werkvreugde komt. Het is dit beetje meer dat de boekbinderij Delabie zo bijzonder maakt. 

BVBA Industriële boekbinderij Delabie & C°
Kalvariestraat 20
8510 Kortrijk-Marke
België
Tel. +32 (0)56 / 23 13 30
Fax +32 (0)56 / 22 06 06

Ondernemingsnummer: 0414.949.271
E-mail: info@delabiebook.be
Open van 9 tot 17u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten